24 de gener 2022

#MakingSussss 01: LLIRIS DE NEU

Gent!

Començo els #MakingSussss, enfilalls de floretes i de com es van fer les fotos. I res millor que començar amb els LLIRIS DE NEU, la primera flor de l'any.

#fotografiaKm0
#slowphotographer
#PiulemMakingSussss
#piulemllirisdeneu


Per començar, la localització a grosso modo, perquè tampoc calen coordenades GPS. Els lliris de neu (Galanthus nivalis) surten al #BaixMontseny . En aquest cas, dalt de tot del Montseny, però també en podeu trobar a la plana selvatana, per exemple.

Ahir van sortir al calendari republicà francés, mireu mireu: 



Te trobes això, i per AUNTE comences, eh, eh?


Ideaca: per la mata més propera al cotxe, i tiraqueteva.


Un primer pla de les mosses protagonistes


Eines: aquí vaig fer servir un sac de llenties per fixar la càmera., Sí, tal com sona: una bossa amb prou llenties per fer de suport, sense omplir-la a tope, i protegida per un saquet de roba que em va fer la meva mare.

Si teniu un trípode xupi-guai d'aquells que queden arran de terra, fer-lo servir. La cámera ha de quedar al lloc ella sola, nosaltres tenim moltes més coses a fer 😃

Primer, endreçar una mica: fora fulles lletges que molesten, poseu fulles boniques per enquadrar.


Després, controlar la llum amb reflectors, difusors, el que tingueu, tota estrategia és bona per a evitar que la llum vingui de dalt.

I finalment, els resultats. Una foto primmirada…


Una altra més gamberra…


I per últim, l'anada de l'olla més esbojarrada que se us acudeixi.


Moltes gràcies per arribar fins aquí, espero que us hagi agradat prou per compartir l'enllaç, i us espero en la següent floreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada