RAL·LI SEGURA VIUDAS

L'empresa de vins i caves Segura Viudas organitza el Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura des de l'any 2013. Es tracta d'un ral·li fotogràfic de 24 hores, durant les quals els participants fotografien, sense sortir de l'Heredat, el paisatge, la flora i la fauna. A més cada any hi ha un quart tema sorpresa que es coneix en el moment de començar. Un cop acabat el temps establert cada participant fa una selecció de cinc de les fotografies que ha fet i les envia per a participar en el concurs. Amb les imatges presentades el jurat atorga un gran premi aboslut, que pot ser de qualsevol dels temes establerts, un primer i segon premi de cadascun, i selecciona cinquanta imatges per a publicar un llibret conmemoratiu de l'activitat.

I Edició, any 2013:
A més de "paisatge", "flora" i "fauna", el quart tema va ser "nocturnes". De les cinc fotografies que vaig presentar, aquestes les dues van ser seleccionades per al llibret:


II edició, any 2014:
Aquell any tenia problemes de salut, però tot i així, descansant entre foto i foto, sense moure'm gaire per la finca i centrant-me només en la flora, vaig participar dignament. El tema sorpresa va ser "ocells". De la meva tria, la primera és la fotografia que el jurat va seleccionar per al llibret:

III edició, any 2015:
Superats els problemes de salut, aquell any vaig disfrutar molt durant el ral·li. Recordo que vaig fer moltes fotografies tant la tarda del primer dia com el matí del segon, i vaig tenir problemes per triar-ne cinc. El tema sorpresa va ser "abstracció". De nou, de les meves fotografies la primera va ser seleccionada pel llibret:


IV edició, any 2016
A la quarta edició la sorpresa va ser majúscula. A més dels premis esmentats, els organitzadors van afegir un altre premi, anomenat "premi mirada", al conjunt de cinc fotografies presentades que millor reflexessin la mirada personal de cadascú sobre l'entorn natural de l'Heretat. I me'l van donar a mi, que no m'ho esperava, perquè tot i que les fotografies les vaig fer amb la intenció de que formessin un conjunt, i que el resultat m'agradava, tenia present que érem cinquanta companys i estava convençuda que algú altre faria un conjunt més rodó. El tema sopresa va ser "la pluja" que ens va a companyar gairebé totes les hores del Ral·li.El premi consisteix en fotografiar durant un any l'Heredat. I en aquestes estic. Quan pugui donar més detalls ampliaré aquesta pàgina. O no. Potser en faig una altra... :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada