04 de febrer 2014

Recompte de trivies

Nens i nenes!!! (faig aquesta entrada en català ja que tots els participants ho sou)
Hem acabat gener i toca fer recompte. Aquí teniu una captura de pantalla amb el quadre que em va preparar el meu secretari particular, o sigui, un dels nens més guapus del mon mundial.

Hi ha una colla al capdavant de la que de moment ningú es despenja: l'Eduard Marquès, mestre empordanès del caiac, d'esperit jovenívol; en Jordi Bas, de la zona de Barcelona i entretingut en obrir la ment naturalista als joves estudiants; i en Marc Tremosa, un jovenet de dotze anys (per molts anys, els fas demà passat, oi?) molt espabilat, que el que desconeix ho sap buscar per aquí o per allà. A aquests tres capdavanters els acompanyen na Llui, la nostra companya de les terres de Lleida, en Alytes, "quasi" doctor gironí, el David, l'altre nen més guapu del mon mundial i en Jaume, familia directa de l'anterior :-)

Tampoc podem oblidar els que no poden participar sempre però que quan ho fan, no fallen ni una. Una felicitació a tots i ànims a seguir participant.

Com que aquesta vegada no hi ha pregunta torno a activar els comentaris i si voleu fer algun sugeriment, endavant. Sou tant novatos vosaltres participant com jo organitzant.

12 comentaris:

  1. Si! Faig 12 anys el 6 de febrer! A quantes preguntes s'arribarà?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc, jo havia pensat que durés tres mesos. Et sembla curt o llarg?

      Elimina
    2. Ara ha passat el primer mes no dons, bé està normal, ni curt ni llarg!

      Elimina
    3. Perfecte! Moltes gracies per participar i enhorabona per la trajectoria que portes! Ho saps trobar tot ! :-)

      Elimina
  2. Sin ánimo de reprochar ni crear polémica, yo no soy catalán; eso sí, vivo felizmente en Cataluña. No me molesta que la entrada esté escrita en catalán... sólo faltaría decirle a la autora cómo tiene que hacerlo ;)
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola pasos, tu eres uno de los pocos que desconozco, no se ni cómo te llamas... A casi todos los conozco real o virtualmente.
      Espero que sigas participando y que te diviertas.

      Elimina
  3. amore!!! jo m'ho passo genial contestant les preguntes. Si em passo d'un dia, em sona l'alarma del rellotge!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Jordi, no fotis que t'has programat una alerta al telefonino!!! Ara em sento important :-)
      Espero que continuis participant, ho tens encaminat per acabar bé

      Elimina
  4. Hola Sus, yo no me entero de nada, jajajajaja, por supuesto que tienes todo el derecho de escribir la entrada en catalán, pero yo soy poco cortito para pillarlo, jajajaja, y le he dado a intentar copiar para traducirlo y no me deja por derechos de autor, por favor podrías decirme de que se trata, jajajajajaja, parece una encuesta, pero hasta ahí llego, jajajajaja
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Antonio, no es nada grave, estamos de juego ya lo ves, durante tres meses pondré dos adivinanzas cada semana, y de momento la cosa va muy ajustada, hay tres en cabeza seguidos de cuatro que no se descuelgan, y luego los que no pueden participar siempre pero que cuando lo hacen no fallan ni una.
      Te incorporas y participas? el viernes saldrá una nueva pregunta.

      Elimina
  5. Ja tinc ganes que sigui dema ;-)
    Una salutacio des de Malta!
    Alytes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tornes a ser a Malta??? andaaaa, aviat te l'acabaràs :-) Enhorabona per la teva trajectòria, espero que segueixis participant

      Elimina