27 de novembre 2016

Reportera per un dia, el meu catorzè premi fotogràfic

El passat 30 d'octubre es va fer una nova edició, la desena, del Ral·li fotogràfic "Tocats pel bolet", al qual em presento gairebé cada any, i on calia presentar una fotografia en aquests tres temes:

La petjada de la humanitat
Formes semblans
Tinc gana!

L'any passat vaig guanyar el premi gros, enguany la meva intenció era només participar, però el jurat ha decidit que la meva proposta del tema "formes semblants" era mereixedora del premi i des de que me l'han donat estic donant salts d'alegria. Es la primera vegada que repeteixo premi en qualsevol Ral·li !!!



Vull felicitar a na Gemma pel seu premi gros, al Juanjo pel seu primer premi a "la petjada de la humanitat", i al Jan pel seu premi gros infantil. Quin goig conéixer a gariebé tots els premiats, grans o petits.

Sota els pins


21 de novembre 2016

Boires al Pertegàs, 1

No és gaire normal que hi hagi boires en aquesta zona. Una vegada que hi va haver, carrera que vaig fer per a retratar-les.




18 de novembre 2016

Triomfant al Delta de l'Ebre, 1

Davant del delta de l'Ebre el cel és fosc. Si hi vas quan la Via Làctia hi és, pots fotografiar-la. Cal encertar una nit sense boirines, cosa molt complicada arran de mar. Nantrus no la vam encertar, i tot i així les fotos són precioses. Si se'ns haguessin aliniat tots els astres...

14 de novembre 2016

11 de novembre 2016

La creu del terme, i 3

Tercera i darrera fotografia (de moment) de la creu del terme i les estrelles. En aquest cas, una llaaaaaarga exposició de deu minuts on es veu l'estrella polar i la resta girant al seu voltant.

09 de novembre 2016

Ni que fòssim a la primavera, oi?

Aquí no sé què coi vaig fer per a que sortissin aquests colorins tan alegres, que sembla que sigui la primavera i no, era un dia ennuvolat de tardor...


07 de novembre 2016

Correfoc de Sant Celoni, 3

Als timbalers els fem poques fotografies. Costa capturar-los a les fosques i van al darrera de tot. Però quan van arribar a la plaça els vaig seguir i mira, un parell de fotos maques van sortir.


06 de novembre 2016

El bolet preferit de la familia

Una de les vegades que vaig anar a fotografiar bolets vaig tornar amb cinc fotografies dignes (no acostuma a passar, normalment en faig tres i gràcies). Les treballo, les guardo i les ensenyo als meus homes.
I PER PRIMERA VEGADA A LA VIDA, tots els meus homes van estar d'acord en que aquesta era la millor de la colla. Andaaa, si fins i tot li va agradar al petit, que no s'interessa mai pels bolets...


04 de novembre 2016

La creu del terme, 2

Nostra senyora creu del terme i la Via Làctia. Sí senyors: tot i tenir la zona metropolitana als peus, triant bé el dia metereològicament bo, es poden fotografiar les estrelles que fan la Via.

02 de novembre 2016

Bolet pictòric

Aquesta és potser una de les millors fotografies de bolets que he fet darrerament. Estic molt contenta, em va costar mitja horeta aconseguir-la, si em convencia el fons no veia clar la il·luminació lateral, o al revés. Al final tot va quadrar, i el que m'agrada més, vaig aconseguir (una mica de xiripa, tot sigui dit) un aire pictòric que encara la fa més rodona.