09 d’agost 2016

D'anar a repetir una foto i tornar amb una altra...

L'any passat vam descobrir un racó espectacular, a la Costa Brava, on hi vam anar tres o quatre nits seguides a fotografiar. Una de les nits vam fer una fotografia de les traces de les estrelles que, per a mi, és la més bona que hem fet com a equip des de que som equip.
Els elements protagonistes, l'enquadrament, l'orientació, l'exposició, els paràmetres fotogràfics, i posteriorment el processat (que deu n'hi do la feina que dóna) van ser, al meu parer, perfectes. El súmmum va ser tenir la sort d'empescar una estrella fugaç.
Només hi havia una coseta que faltava a la foto: la creu. Aquest mirador està coronat per una creu que van robar uns dies abans. Catxis...
Aques estiu hi hem tornat. Vam saber que havien reposat la creu i vam dir, hi tornem i fem una altra vegada la foto. Recordo que vam situar la càmera al mateix punt i vam enquadrar amb la primera foto a la pantalla del telefonino, per repetir-la exactament.
Però no.
La creu hi és, això és evident, la vegetació ha crescut una miqueeeta, i nosaltres vam variar una miqueeeta els paràmetres fotogràfics. I la vam processar una miqueeeta diferent, que en alguna cosa s'ha de notar l'any més d'experiéncia que portem a l'esquena.

I em vaig quedar bocabadada. Anàvem amb la idea de tenir la foto amb creu, no pas a fer-la millor. Però jo diria que aquesta segona és molt millor que la primera...

Com les veieu? quina us agrada més?

3 comentaris:

  1. Hola Susss! Doncs jo em quedo amb la segona, m'agrada més el processat que li has donat, i potser sembla que la nit era millor, almenys es veuen més estrelles. Vas provar a fer la foto des del mirador? Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Miquel, les fotos eren d'un minut en comptes de mig, i això es nota en la quantitat d'estrelles que el sensor va captar.

      Elimina
  2. Jo dic el mates que en Miquel Jover..Exastament..

    ResponElimina