06 de juny 2016

Reportera per un día: el premi més gran que mai m'han donat

Cada any, i ja van quatre, un cap de setmana del mes de maig ens el passem, cinquanta companys, donant voltes per la finca de Segura Viudas i participant en el Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura que hi organitzen. Paisatge, flora, fauna i un quart tema especial (enguany la pluja) són les excuses per passar unes hores la mar d'agradables fotografiant i compartint aficció.
I després enviem cinc fotografies per participar en el concurs.
I uns quants tenen la sort de veure alguna fotografia seleccionada entre les cinquanta millors.
I només uns poquets tenen la sort de ser premiats.

I... aquest any el jurat m'ha premiat a mi! M'ha otorgat el Premi Especial Mirada al conjunt de cinc fotografies presentades que millor reflexi la mirada personal d'un autor sobre l'entorn natural de l'Heretat.

Ondiaaa!!!

Quan ho he sabut se m'ha quedat la boca oberta i he estat una bona estona sense poder-la tancar. Ha estat una alegria, una satisfacció i sobretot, una gran sorpresa. No m'ho esperava. Tot i que les fotografies les vaig fer d'una manera concreta, que estic contenta amb el resultat i que la selecció final em convenç, tenia present que érem cinquanta companys i estava convençuda que algú altre faria un conjunt més rodó.

Està clar que per a vident no serveixo.

pd: si voleu veure el Veredicte del Jurat del #rallySV16, cliqueu aquí, i si voleu veure les cinquanta fotografies seleccionades, cliqueu aquí.








2 comentaris:

  1. Genial jejejejeejeee Felicitats nena!!!

    Cal dir que es evident que la perspectiva és ja inconfundible, un estil (tot d'una autora, cal dir-ho) que agrada, o potser no tant perque el fons es una mica difícil d'entendre o fins i tot de situar-se, pero ves per ón que quan et troves dins la imatge on és i com és la foto doncs tens davant teu allò que vols observar o concentrar-te d'una manera molt clara i sobre tot sense paraules.

    Tot un joc de vista, d'analisis, d'estudi i d'objectiu (cal matissar per respecte a la tècnica) que clar el conjunt i resultat es fins i tot metafisic, i com a germà no em sorpren. Muaahahahahahahaa Felicitats de nou nena!!!!!

    ResponElimina